< Asociatia DeveLAWp
+4 0734 850 626   office@develawp.ro   v   y   f    ro  l  eng
  Despre DeveLAWp
  Proiectele DeveLAWp
  Pentru tineri
  Parteneri
  Legislatie utila
  Blog
  Impresiile Papadiilor
  Contact

Despre DeveLAWp

Asociatia Develawp a fost infiintata in  iulie  2014 de un grup de tineri determinati sa se implice in sprijinirea celor din aceeasi generatie cu ei in procesul de dezvoltare continua, dobandind astfel abilitatile practice necesare pe piata muncii.
Fiind o asociatie noua, consideram ca nu avem timp de pierdut si de aceea demaram proiecte indraznete ce vor reprezenta cadrul prielnic pentru tinerii interesati de propria dezvoltare. Sprijinim tinerii sa constientizeze adevaratul lor potential si ii sustinem in tranzitia acestora catre maturitate.

Motto: develop through law knowledge

 

Proiectele aflate in desfasurare precum si cele pe care le vom demara in viitor vor urmari sa atinga nevoile necesare integrarii  tinerilor pe piata muncii: educatie nonformala, multiculturalitate intr-un context global, competitivitate pe piata muncii, dezvoltare complexa si continua din punct de vedere social, educational, antreprenorial si comportamental.
Partenerul principal in atingerea obiectivelor propuse este casa de avocatura Enachescu & Asociatii care ne este alaturi si ne incurajeaza, oferindu-ne  sprijinul in realizarea proiectelor noastre.

Home l Despre DeveLAWp l Proiecte DeveLAWp l Pentru tineri l Parteneri l Legislatie utila l Impresiile Papadiilor l Contact     v   y   f 
2014 © Asociatia DeveLAWp este un proiect al SCA Enachescu & Asociatii