< Asociatia DeveLAWp
+4 0734 850 626   office@develawp.ro   v   y   f    ro  l  eng
  Despre DeveLAWp
  Proiectele DeveLAWp
  Pentru tineri
  Parteneri
  Legislatie utila
  Blog
  Impresiile Papadiilor
  Contact

Impresiile Papadiilor

Georgiana Popa
- intern Law Internship

„Sunt mandra si fericita ca am avut onoarea sa particip la acest stagiu de practica si sa fiu parte in proiectul DeveLAWp. Ma bucur ca am avut ocazia sa vad indeaproape profesia de avocat, cu toate implicatiile ce deriva din aceasta. Ma bucur ca am facut parte dintr-o echipa extraordinara cu oameni deschisi si dornici sa invete si sa fie invatati la randul lor. Ma bucur ca am avut de lucru si munca mea a fost apreciata. Ma bucur ca am invatat ce inseamna o echipa si ce inseamna sa lucrezi intr-o echipa,atat la birou, cat si in afara biroului. Ma bucur ca m-am distrat in zilele de Casual Friday.
Ma bucur ca am fost primita cu bratele deschise, si multumesc  Enachescu si Asociatii pentru acest internship, pentru tot ceea ce am invatat, si pentru oamenii minunati pe care i-am cunoscut."

Nicoleta Adina Manolescu
- intern Law Internship

„Programul DeveLAWp e creat special pentru cei care vor "sa guste o felie dintr-ale avocaturii" sau sa se familiarizeze cu gustul acesteia. Desi cele doua luni pe parcursul carora s-a desfasurat stagiul de practica la SCA Enachescu si Asociatii s-au scurs rapid, am avut timp sa ne formam ca echipa si sa lucram la proiecte interesante sub coordonarea avocatilor societatii, care si-au indeplinit atributiile asumate ca mentori cu foarte multa dedicare.
Capacitatea excelenta de relationare a mentorilor nostri si situatiile deosebite cu care ne confruntam zilnic au facut ca timpul petrecut la birou sa treaca mai repede decat mi-as fi dorit, de multe ori petrecand ore suplimentare alaturi de colegii mei discutand spetele cu care ne-am confruntat in timpul programului, nu din obligatie.
Inchei multumindu-le organizatorilor pentru aceasta oportunitate si incurajandu-i pe toti cei interesati sa aplice pentru un stagiu de practica la SCA Enachescu si Asociatii.”

 
Razvan Constantinescu
- intern Law Internship

„Numele meu este Constantinescu Razvan Andrei si sunt student al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti in anul al IV-lea.
Experienta mea la Enachescu si Asociatii a inceput in iulie 2014, chiar a doua zi dupa terminarea sesiunii de vara si a fost poate cel mai interesant mod de a petrece vara de dinaintea anului terminal.
Multumesc echipei Enachescu si Asociatii pentru lectiile de drept, colegialitate, dar si prietenie, sunt fericit si in acelasi timp flatat ca primii mei pasi in lumea avocaturii de business au fost creionati in vila din Intrarea Margareta. Asa cum spune si motto-ul societatii : «Business elegant», am colaborat cu avocati frumosi, eleganti, cu adevarat profesionisti.
Viitori interni, va asteapta doua luni frumoase, in care trebuie sa asimilati cat mai multa informatie, iar in contraprestatie, sa oferiti buna dispozitie si forta de munca.”

 
 
Lorena Soare
- intern Law PR Internship

Programul DeveLAWp mi-a adus primul internship si o experienta pe care nu o voi uita, dat fiind faptul ca a fost primul. In cateva cuvinte, DeveLAWp asta a insemnat: ambitie, dorinta, zambete, respect, munca, idei trasnite, seriozitate, distractie, eleganta, colegialitate, lucru in echipa, caldura, noutati... Apucati-va de treaba: internship pe vara!”

Home l Despre DeveLAWp l Proiecte DeveLAWp l Pentru tineri l Parteneri l Legislatie utila l Impresiile Papadiilor l Contact     v   y   f 
2014 © Asociatia DeveLAWp este un proiect al SCA Enachescu & Asociatii