< Asociatia DeveLAWp
+4 0734 850 626   office@develawp.ro   v   y   f    ro  l  eng
  Despre DeveLAWp
  Proiectele DeveLAWp
Programul de Internship DeveLAWp
  Pentru tineri
  Parteneri
  Legislatie utila
  Blog
  Impresiile Papadiilor
  Contact

Programul de Internship DeveLAWp / Law Internship

Acest program se adreseaza studentilor de la Facultatile de Drept din Romania din anii 2,3,4 de studiu. Noutatea acestui stagiu de practica consta in faptul ca se adreseaza si studentilor de anul 2, segment ignorat de celelalte case de avocatura de pe piata de avocatura din Romania.

Internship neplatit dar recompensat cu beneficii de dezvoltare personala si profesionala sustinute de casa de avocatura Enachescu & Asociatii (training-uri de perfectionare, workshop-uri, plasare in institutiile juridice partenere, schimb de tineri etc.)

 

Mentorat pe tot parcursul stagiului de practica.
Statutul tanarului: intern
Durata: minim 2 luni, maxim... cat vrei tu
Program flexibil: L-V 4 ore/zi in functie de programul tau

Structura stagiului LAW INTERNSHIP:
A. Learn (30 min. Instruire) - mentorii explica tinerilor notiunile teoretice ale taskurilor si obiectivelor ce trebuiesc atinse in ziua respectiva, oferindu-li-se informatii actualizate si utile in dezvoltarea abilitatilor practice ulterioare.
B. Do - tinerii pun in aplicare notiunile predate contribuind la indeplinirea obiectivelor propuse in ziua respectiva de catre mentorii lor (3 h jum).

 

?   Casual Friday – stagiul de practica se va desfasura intr-un mediu creativ (gradina botanica, parc, librarii, ceainarii etc.) pentru a stimula creativitatea tanarului. In cadrul Casual Friday mentorii vor organiza procese simulate si diverse situatii juridice astfel incat internii sa descopere frumusetea profesiei de avocat.

Tinerii vor beneficia si de indrumarea departamentului de promovare al casei de avocatura. Ei vor invata cum sa se promoveze pe piata de avocatura, cum sa analizeze competitia si cum sa devina avocati competitivi pe piata de legal din Romania si nu numai.
De asemenea, internii vor beneficia de workshop-uri pe diferite teme precum: redactarea unui CV creativ, cum beneficiezi ca student de oportunitatile de mobilitate internationala, importanta voluntariatului, indicii competitiei globale dintre absolventi pe piata muncii etc.

 

Atestari:
1. La finalul stagiului de practica tanarul va primi o adeverinta de practica in care vor fi trecute toate activitatile intreprinse pe parcursul orelor de practica. Noutatea consta in faptul ca pe adeverinta vor fi trecute punctual toate activitatile realizate in cadrul programului de internship demonstrand astfel viitorului angajator abilitatile practice dobandite efectiv.
2. Recomandare de munca oferita de mentorul stagiarului.

 

/ VREAU UN INTERSHIP!
 

 

Home l Despre DeveLAWp l Proiecte DeveLAWp l Pentru tineri l Parteneri l Legislatie utila l Impresiile Papadiilor l Contact     v   y   f 
2014 © Asociatia DeveLAWp este un proiect al SCA Enachescu & Asociatii