< Asociatia DeveLAWp
+4 0734 850 626   office@develawp.ro   v   y   f    ro  l  eng
  Despre DeveLAWp
  Proiectele DeveLAWp
  Pentru tineri
De ce sa te implici?
Proiecte pentru tineri
Vreau un internship!
Devino membru
  Parteneri
  Legislatie utila
  Blog
  Impresiile Papadiilor
  Contact

Pentru tineri / De ce sa te implici in proiectele DeveLAWp?

Sa te implici in proiectele DeveLAWp inseamna sa ai parte de experiente uimitoare si pline de culoare. Hai sa ne imaginam macar pentru o clipa ca am putea fi super eroi pentru unii, sprijin pentru altii, colegi, prieteni, membru in echipa. Toate acestea sunt posibile prin voluntariat, prin implicare si prin dorinta de a schimba ceva in lumea, in societatea, in orasul in care traim. Milioane de tineri din intreaga lume isi doresc sa produca schimbarea si de aceea iau atitudine, se implica si creeaza o lume mai buna.


In DeveLAWp tinerii sunt cei care pun tara la cale, sunt cei care gasesc solutii la problemele ce ii afecteaza si isi croiesc in echipa un drum mai sigur, mai prielnic in cariera lor. DeveLAWp inseamna in primul rand dezvoltare. Credem ca o dezvoltare armonioasa trebuie sa contina 3 elemente: studiu, practica si voluntariat. Fiind parte din proiectele DeveLAWp inveti cum sa pui in practica notiunile acumulate in facultate, cum poti sa te implici in comunitate si nu in ultimul rand, inveti cum sa iti pastrezi bucuria si bunatatea din suflet.


Pentru a fi voluntar consideram ca este foarte important sa intelegi corect inca de la inceput ce inseamna voluntariatul. Voluntariatul este o activitate realizata de bunavoie, pentru ca vrei sa te implici, sa ajuti, sa sprijini comunitatea si din care nu astepti remuneratie financiara. Echipa DeveLAWp este formata din tineri voluntari, dornici sa produca schimbarea si mandri ca se implica in rezolvarea problemelor generatiei lor.

 


Vezi si: Proiecte pentru tineri     Vreau un internship!     Devino membru

Home l Despre DeveLAWp l Proiecte DeveLAWp l Pentru tineri l Parteneri l Legislatie utila l Impresiile Papadiilor l Contact     v   y   f 
2014 © Asociatia DeveLAWp este un proiect al SCA Enachescu & Asociatii